الطريقه :1-تنقعى الفراخ نصف ساعه فى خل مع نغزها بالسكينه من الجوانب
٢-التتبيله :بصلتين مع معلقتين كبار خل وفنجان ميه تضربيهم فى الخلاط بحيث انه يبقى عصير وتعصريهم بالمصفاه على الفراخ
٢-نضع توابل توم بودر وبصل بودر بابريكا كركم كارى فلفل اسود وملح ونتركها ساعتين ويفضل من بليل يعنى
٣-نجهز بيض ودقيق وبقسماط اوخلطه بروست البيت نضع الفراخ فى البيض ثم الدقيق ثم البيض ثم البقسماط او الخلطه
٤-نجهز طاسه عميقه مليانه زيت ولازم يغلى كويس ونقلى الفراخ ونوطى النار ثم نعلى لحد ماتستوى
وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق