بحث هذه المدونة الإلكترونية

الاثنين، 13 مارس 2017

k.f.c دجادج كنتاكي ( ولاء )

الطريقه :1-تنقعى الفراخ نصف ساعه فى خل مع نغزها بالسكينه من الجوانب 
٢-التتبيله :بصلتين مع معلقتين كبار خل وفنجان ميه تضربيهم فى الخلاط بحيث انه يبقى عصير وتعصريهم بالمصفاه على الفراخ 
٢-نضع توابل توم بودر وبصل بودر بابريكا كركم كارى فلفل اسود وملح ونتركها ساعتين ويفضل من بليل يعنى 
٣-نجهز بيض ودقيق وبقسماط اوخلطه بروست البيت نضع الفراخ فى البيض ثم الدقيق ثم البيض ثم البقسماط او الخلطه 
٤-نجهز طاسه عميقه مليانه زيت ولازم يغلى كويس ونقلى الفراخ ونوطى النار ثم نعلى لحد ماتستوى 
وبالهنا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق